FANDOM


Добредојдовте во Поландбол викито!


За повеќе инфорнации за ликот и историјата на стриповите од Поландбал одете на Што е Поландбал, за листа на држави посетете ја страната Државитопки


Оваа вики постои од 29 04 2016!

|}
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.